Oliver's 

Jeg har gennem årene stiftet bekendtskab med et bredt udvalg af fodermærker i min søgen på "det perfekte foder" - og udvalget er stort.

Oliver's har igen og igen kun givet mig positive oplevelser. Det er kvalitet for pengene og du får hvad du betaler for. Selv her udmærker Oliver´s sig. Prisen ligger en del under, hvad du ellers giver for foder af denne kvalitet og det er ikke en uvæsentlig faktor. Hvorfor betale mere end nødvendigt ?

Oliver's anvender kun råvarer som er godkendt til menneskeføde - udviklet uden nogen form for forsøgsdyr.

Oliver's har tidligere i forbrugerstyrelsens magasin TÆNK opnået topresultat i test af hundefoder.

Foderet har gennem flere år været anvendt på Politiets Hundeskole - kun med positiv respons.

Har jeg vakt din nysgerrighed og er du interesseret i at spare penge uden at gå på kompromis med kvalitet, er Oliver´s et oplagt valg – men.. VALGET ER DIT OG DIT ALENE.. God fornøjelse.

Se yderligere information på Oliver's egen hjemmeside.

FODRING

Lad mig indledningsvis sige, at hunde er ligeså forskellige som mennesker - med hensyn til mad. 
Nogle hunde er meget fokuserede på mad og andre er ikke. 
Observer din hund og indret antallet af måltider og spisetider, så det passer til dig og din hund. 

Jeg anbefaler at fodre en voksen hund 1-2 gange – og hvalpe 2-3 gange om dagen. 

Vej foderet af og kom vand på umiddelbart inden fodring. 

Lad aldrig din hund gå på fri kost. Det er de færreste hunde som kan administrere det og det medfører ofte enten madlede eller overvægt. 

 

SPISER DIN HUND IKKE SIN MAD ?

Prøv først at peppe maden op, evt. med en smule fiskeolie.
Har du stadig problemer så prøv følgende i et par dage:

Giv hunden mad og afvent derefter ca. 10 min. Forlader hunden sin madskål uden at spise op, har den givet afkald på denne og har samtidig accepteret andres adgang til maden.

Fjern derfor madskålen - det symboliserer, at du har spist den !

Hunden må derefter vente til næste gang der bliver serveret. Hunden skal nok spise, når den bliver sulten. I naturen ville mad, som ikke blev bevogtet, straks blive spist af andre.